Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Mark Williams şi-a câştigat dreptul de a participa la Campionatul Mondial

Mark Williams şi-a câştigat dreptul de a participa la Campionatul Mondial

Mark Williams şi-a câştigat dreptul de a participa la Campionatul Mondial
10 Mar 2009   •   00:01

De două ori fost câştigător al Campionatului Mondial, în 2000 şi 2003, Mark Williams susţine că va fi omul pe care jucătorii de elită vor dori să îl evite la tragerea la sorţi de miercuri, după ce a reuşit să obţină calificarea la Crucible.

Galezul de 33 de ani şi-a asigurat prezenţa în prima rundă a competiţiei după ce a trecut cu 10-5 de Tom Ford în ultima rundă preliminară, la Institutul Englez de Sport din Sheffield. Williams a fost în mare formă şi a reuşit chiar un break de 145 în timpul partidei sale cu Ford.

?Probabil o să cad cu O?Sullivan sau cineva foarte bun. Ronnie este însă singurul pe care vreau să îl evit?, a spus Williams, care va primi un mic bonus de o mie de lire sterline pentru break-ul său, dacă niciun alt jucător nu îl depăşeşte în meciurile rămase de disputat în preliminarii.

Chinezul Liang Wenbo s-a calificat şi el pentru Crucible, după ce a trecut cu 10-3 de Dave Harold. Tânăra speranţă Judd Trump s-a văzut eliminată de Stephen Lee, scor 10-8, în timp ce Jamie Burnett şi Ricky Walden s-au calificat şi ei pentru tragerea la sorţi de miercuri, după victorii în faţa lui Fergal O?Brien, 10-6, respectiv Anthony Hamilton, scor 10-5.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close