Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Manny Pacquiao l-a zdrobit pe Hatton (VIDEO)

Manny Pacquiao l-a zdrobit pe Hatton (VIDEO)

Manny Pacquiao l-a zdrobit pe Hatton (VIDEO)
03 Mai 2009   •   16:08

Ricky Hatton - Hitman era ?perfect în regulă? după ce a fost făcut knockout de Manny Pacquiao- Pac Man, în a doua rundă a meciului pentru apărarea titlului al categoria superuşoară, varianta IBO. Tatăl lui Hatton a confirmat că fiul său a fost dus la spital pentru verficări ca măsură de precauţie.
Hatton, susţinut de 25.000 de fani în arenă şi în jurul MGM Grand din Nevada, a început meciul plin de energie. 'Pac-Man' însă, care a câştigat cinci titluri mondiale la diferite categorii de greutate şi-a dovedit superioritatea în faţa lui 'Hitman' şi l-a pus la podea deja din secunda 58 a primei runde.
Manny Pacquiao a repetat procedeul apoi în ceea ce a fost o luptă într-un singur sens, înainte de a-l scoate definitiv din joc pe Hitman cu un coreşu de stânga spre finalul rundei secunde.
A fost knockout atât de puternic încât Hatton era ameţit înainte de a lovi podeaua şi a avut nevoie de ajutor pentru a se da jos de pe ring. De altfel, este îndoielnic că va mai reveni în lumea boxului.
Venise la Vegas visând a fi încoronat cel mai bun boxer de pe planetă, dar a dat de un coşmar.
În cele şase minute de acţiune, nu au exista semne ale unor capacităţi de bix, nu şi-a mişcat capul, nici o fentă. De altfel tatăl puglistului a recunoscut că Hatton se gândeşte la pensie după acest dezastru în care a fost desfiinţat atât de specialişti cât şi de adversarul filipinez.
De altfel, înfrângerea de duminică dimineaţă este abia cea de-a doua din cariera lui Ricky Hatton.
"Sincer sunt surprins că a fost atât de uşor pentru mine, dar m-am antrenat dur pentru asta. A fost la fel de importantă ca şi victoria în faţa lui Oscar De La Hoya", a spus Manny Pacquiao la final.


Antena3.ro

×
Citește mai multe din Alte sporturi
» Vezi toate știrile din Alte sporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close