Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Manny Pacquiao intră în politică. Vrea să ajute Insulele Filipine ca parlamentar

Manny Pacquiao intră în politică. Vrea să ajute Insulele Filipine ca parlamentar

Manny Pacquiao intră în politică. Vrea să ajute Insulele Filipine ca parlamentar
28 Apr 2010   •   13:13

Pugilistul de 31 de ani, campion WBO la categoria semimijlocie, a decis să pornească pe un nou drum şi s-a înscris în cursa pentru un loc în Parlamentul filipinez. "Pacman", considerat unul dintre cei mai buni boxeri ai lumii, este cunoscut în ţara lui ca un filantrop activ, foarte respectat de cei cu o condiţie ecomonică şi socială proastă.
"Nu aş fi fost aici azi fără filipinezi, şi azi vreau să îi ajut. Pentru mine cele mai importante sunt relaţia cu Dumnezeu şi cu poporul filipinez.", a declarat Pacquiao, potrivit The Guardian.
Pacquiao, care are un palmares extraordinar în box - 51 de victorii din 56 de meciuri, vrea să îşi capitalizeze influenţa în rândul filipinezilor că să câştige un loc în Congres după votul oamenilor din provincia rurală Mindanao. Şi are toate şansele având în vedere respectul care i se poartă în Arhipelagul Filipinez. Deseori este văzut ieşind în afara vilei sale pentru a le da bani celor care îl aşteaptă afară.
"Boxul este o onoare, acum vreau să fiu ştiut ca un slujitor al naţiunii. Vreau să fiu ştiut ca o persoană generoasă", a spus Pacquiao.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: politica box filipine
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close