Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie şi se apucă de politică

Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie şi se apucă de politică

Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul WBO la categoria semimijlocie şi se apucă de politică
14 Mar 2010   •   15:33


Filipinezul Manny Pacquaio şi-a păstrat titlul de campion mondial al categoriei semimijlocii (versiunea WBO), învingându-l la puncte, cu o decizie unanimă, pe ghanezul Joshua Clottey. Arbitrii-judecători l-au declarat învingător la puncte pe filipinez cu 120-108, 119-109 şi 119-109.

Meciul s-a desfăşurat în faţa a peste 50.000 de persoane, pe stadionul echipei de fotbal american Dallas Cowboys, arena unde a avut loc în acest an şi All-Star game-ul NBA.

În urma acestui rezultat, Manny, în vârstă de 31 de ani, a obţinut a 12-a victorie consecutivă şi a 51-a (28 prin knock-out) din palmares. Pacquiao a suferit totodată 3 înfrângeri, iar alte 2 meciuri le-a încheiat la egalitate.

Pugilistul filipinez se va consacra acum vieţii politice, urmând să participe la alegerile generale din Filipine din mai, unde va candida pentru un loc în Congres (Parlament), ca reprezentant al provinciei Sarangani.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close