Antena 3 CNN Sport Alte sporturi John Higgins câştigă Open-ul Ţării Galilor şi se gândeşte la un nou titlu mondial: Abia aştept

John Higgins câştigă Open-ul Ţării Galilor şi se gândeşte la un nou titlu mondial: Abia aştept

John Higgins câştigă Open-ul Ţării Galilor şi se gândeşte la un nou titlu mondial: Abia aştept
01 Feb 2010   •   10:37

John Higgins şi-a trecut în palmares al 21-lea titlu într-un turneu profesionist şi 35.000 de lire sterline în cont, după ce l-a învins pe Ali Carter, campionul en-titre, cu 9-4, în finala Open-ului Ţării Galilor. Doar Ronnie O'Sullivan (22), Steve Davis (28) şi Stephen Hendry (36) au mai multe titluri în palmares.

Acesta a fost al şaselea turneu profesionist consecutiv în care Higgins a atins cel puţin faza semifinalelor şi doar în cazul unei performanţe mai slabe ca a lui O'Sullivan la Open-ul Chinei ar putea pierde primul loc în în clasamentul mondial înainte de Crucible, în aprilie.

Higgins s-a desprins rapid la 5-0, prin break-uri de 95, 101, 71, 137 şi 81, introducând bilele în 98% din încercări. "Nu m-am simţit niciodată mai bine. Eram în mână", a spus Higgins. Carter a câştigat frameul şase, dar Higgins a dus scorul la 6-1 şi apoi a reuşit treptat să se apropie de victoria finală.

În vârstă de 34 de ani, Higgins speră ca succesul din Ţara Galilor să îi sporească şansele de a-şi apăra coroana mondială mai târziu. "Pentru asta ne luptăm, iar această victorie îmi dă încredere. Abia aştept", a mai declarat Higgins.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close