Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Rusia - Germania 24-21. Medalie de bronz pentru campioana mondială en-titre

Rusia - Germania 24-21. Medalie de bronz pentru campioana mondială en-titre

Rusia - Germania 24-21. Medalie de bronz pentru campioana mondială en-titre
14 Dec 2008   •   17:43

Naţionala de handbal feminin a Rusiei a câştigat, duminică, medalia de bronz la Campionatul European din Macedonia, după ce a învins în finala mică reprezentativa similară a Germaniei. Antrenorul Evgheni Trefilov a venit la acest turneu cu o echipă total schimbată faţă de cea care a câştigat campionatul mondial anul trecut şi nimeni nu avea mari aşteptări. Dar rusoaicele au reuşit să ajungă în semifinale, unde nu au fost deloc ameninţate de o echipă a Germaniei care le învinsese în meciul din grupa a II-a principală.
Irina Poltoratscaia a fost în formă maximă pentru Rusia, care a condus ostilităţile pe toată durata partidei şi s-a impus cu scorul de 24-21. Ea a înscris 8 goluri şi a terminat partida drept cea mai bună marcatoare. De cealaltă parte, Germania lui Armin Emrich nu s-a ridicat la nivelul jocului, handbalistele înregistrând o nouă înfrângere după cea din penultimul act în faţa revelaţiei Spania.
Rusia nu mai câştigase o medalie la europene din 2004, pe când Germania încă nu a reuşit să urce pe podium de la debutul turneului din 1994. România a încheiat acest turneu pe locul 5, după ce a învins Croaţia în finala pentru locurile 5/6.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campionatul European de Handbal
Citește mai multe din Handbal
» Vezi toate știrile din Handbal
Cele mai noi știri
Parteneri
x close