Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal HCM Constanţa va întâlni favorita Cupei Cupelor în sferturile competiţiei

HCM Constanţa va întâlni favorita Cupei Cupelor în sferturile competiţiei

HCM Constanţa va întâlni favorita Cupei Cupelor în sferturile competiţiei
24 Feb 2009   •   13:38

După ce a trecut cu emoţii de Tatran Preşov, scor general 56-53, HCM Constanţa şi-a aflat marţi, în urma tragerii la sorţi de la Viena, adversara din sferturile de finală ale Cupei Cupelor. Formaţia masculină de handbal va întâlni gruparea iberică Pevafersa Valladolid, care în optimi a trecut de o altă formaţie românească, Steaua MFA, scor general 74-51.
Meciul tur se va juca în Spania pe 28/29 martie, în timp ce returul va avea loc o săptămână mai târziu, la Constanţa, pe 4/5 aprilie. Înaintea tragerii la sorţi, Nurhan Ali, directorul executiv al HCM, a declarat pentru cotidianul Telegraf, că Pevafersa Valladolid este favorita întregii competiţii. Totuşi, el nu se teme de spanioli, declarând că singura formaţie cu care nu dorea să joace în sferturi era Pick Szeged.
În cadrul aceluiaşi eveniment de la Viena, a avut loc şi tragerea la sorţi pentru Cupa Challenge, acolo unde în competiţia masculină au mai rămas trei formaţii româneşti: UCM Reşiţa, Bucovina Suceava şi Ştiinţa Bacău.
UCM Reşiţa, deţinătoarea titlului în 2008, va întâlni gruparea sârbă RK Proleter Naftgaz (prima manşă pe teren propriu), în timp ce CSU Suceava va juca împotriva austriecilor de la UHK Krems (primul meci în deplasare), iar Ştiinţa Bacău va disputa sferturile cu elveţienii de la BSV Bern Muri (primul meci în deplasare). Turul este programat pe 28/29 martie, în timp ce returul va fi pe 4/5 aprilie.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: HCM Constanta
Cele mai noi știri
Parteneri
x close