Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Handbal feminin: Oţelul Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor

Handbal feminin: Oţelul Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor

Handbal feminin: Oţelul Galaţi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Cupelor
14 Feb 2009   •   14:52

Formaţia de handbal feminin Oţelul Galaţi s-a calificat sâmbătă în optimile de finală ale Cupei Cupelor după ce a învins, scor 29-24 (15-13), echipa maghiară DVSC Aquaticum Debrecen, în manşa retur a optimilor, transmite NewsIn. Elevele lui Gabriela Artene au obţinut calificarea datorită numărului de goluri marcate în deplasare, după ce în meciul tur au pierdut cu 29-34.
La începutul partidei s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Marian Cozma, pentru ca după meci, jucătoarele Oţelului să arunce în tribune tricourile pe care le-au purtat la încălzire inscripţionate cu poza fostului handbalist, ucis sâmbăta trecută la Veszprem.
De asemenea, cei 80 de suporteri ai lui Debrecen au aplaudat la final victoria Oţelului şi chiar au scandat numele României în mai multe rânduri.
Victoria a venit ca o surpriză și pentru jucătoare, Amelia Busuioceanu, apreciind: "la începutul meciului nu credeam că ne vom califica după cum a decurs jocul, dar pe parcurs am simţit că unguroaicele sunt de bătut şi de eliminat. Aş putea spune că este cea mai importantă victorie din cariera mea. Dacă toată săptămâna am plâns după moartea lui Cozma, iată că azi ne mai bucurăm şi noi".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: handbal feminin Oţelul Galaţi
Citește mai multe din Handbal
» Vezi toate știrile din Handbal
Cele mai noi știri
Parteneri
x close