Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Aihan Omer: Sunt nevinovat sută la sută. Pe Gaţu e posibil să îl dau în judecată

Aihan Omer: Sunt nevinovat sută la sută. Pe Gaţu e posibil să îl dau în judecată

Aihan Omer: Sunt nevinovat sută la sută. Pe Gaţu e posibil să îl dau în judecată
13 Aug 2009   •   15:46


Federaţia Europeană de Handbal a anunţat în urmă cu o săptămână că l-a suspendat pentru 5 ani pe antrenorul naţionalei masculine a României, Aihan Omer, pentru că a încercat să mituiască arbitrii unui meci, în complicitate cu Petru Paleu, fostul vice al FRH. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, Aihan Omer a declarat însă că este 100% nevinovat. "Niciun antrenor din lumea asta nu face astfel de lucruri. Sunt doar speculaţii. Ca antrenor, în special cel al echipei naţionale, nu m-au preocupat niciodată astfel de lucruri", a spus Omer.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a declarat într-o discuţie cu un jurnalist de la Academia Caţavencu că ştia că Omer este implicat în scandalul de mituire, dar că a tăcut pentru a evita o sancţiune mai drastică din partea EHF. Aihan Omer spune însă că Gaţu nu are nicio dovadă şi că ia în calcul posibilitatea de a-l da în judecată. "Nu l-am înţeles. Cred că nu ştie ce vorbeşte. Nu are nicio dovadă, nicio acoperire. Presupune, îşi dă cu părerea, dar nu are niciun argument. Mă surprind afirmaţiile lui. Eu ştiam că el este un băiat deştept. O să vedem ce se va întâmpla, dar lucrurile nu pot rămâne aşa. E posibil şi să-l dau în judecată", a declarat Omer, pentru Adevărul.

Altfel, Omer a mai spus că s-a resemnat în privinţa antrenării echipei naţionale, însă a precizat că la echipa sa de club, UCM Reşiţa, îşi va putea continua cariera.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close