Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Duelul "moşilor" Tyson şi Holyfield se va juca pentru o bursă de 34 de milioane de dolari

Duelul "moşilor" Tyson şi Holyfield se va juca pentru o bursă de 34 de milioane de dolari

Duelul "moşilor" Tyson şi Holyfield se va juca pentru o bursă de 34 de milioane de dolari
27 Ian 2009   •   16:06

La mai bine de 12 ani de la primul meci dintre cei doi pugilişti de mare calibru, "Iron" Mike Tyson şi Evander Holyfield se vor întâlni, din nou, într-un meci demonstrativ care va avea loc pe 31 octombrie, la Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite). Banii puşi în joc pentru acest meci sunt 34 de milioane de euro, o sumă pe care, cu siguranţă, mulţi o vor considera exagerată. Este, de fapt, cel mai mare premiu din istoria boxului.
Organizatorii partidei au făcut, totuşi, o alegere foarte bună privind locul de desfăşurare, arabii fiind fascinaţi de numele celor două foste mari vedete. De asemenea, confruntarea se va desfăşura pe un stadion care, în octombrie, va avea 25.000 de locuri, Zayed Sports City Stadium. Veniturile vor fi pe măsura premiilor, speră organizatorii.
Mike Tyson are 42 de ani şi nu a mai boxat din 2006, când a fost învins de irlandezul Kevin McBride, anunţă gsp.ro. Adversarul său este şi mai bătrân, Holyfield fiind născut în 1962. Totuşi, acesta din urmă a boxat de curând, atunci când l-a întâlnit pe rusul Nikolai Valuev, cu care a pierdut în urma deciziei arbitrilor după un meci foarte echilibrat.
Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 1996, apoi în 1997, Holyfield câştigând amândouă întâlnirile. Meciul din 1997 a rămas în cărţile de istorie după ce Tyson l-a muşcat pe adversarul său de două ori de ureche, motiv pentru care a şi fost descalificat.
Foto: www.smh.com.au
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mike Tyson Abu Dhabi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close