Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Culmea! Cel mai rapid om, Usain Bolt, şi-a cerut scuze public pentru imaginea pe care le-o face jamaicanilor

Culmea! Cel mai rapid om, Usain Bolt, şi-a cerut scuze public pentru imaginea pe care le-o face jamaicanilor

Culmea! Cel mai rapid om, Usain Bolt, şi-a cerut scuze public pentru imaginea pe care le-o face jamaicanilor
14 Apr 2009   •   15:12

Campion olimpic la trei probe de sprint, Usain Bolt şi-a cerut scuze luni după ce o declaraţie pe care o dăduse unei publicaţii germane lăsase loc de interpretare şi inducea ideea că jamaicanii consumă în mod frecvent marijuana. Atletul, care a recunoscut că a fumat şi el "jointuri" când era tânăr, a ţinut să declare că nu este adevărat că tinerii din ţara sa sunt consumatori înrăiţi de marijuana.
"Vreau să-mi cer scuze în faţa poporului jamaican dacă declaraţiile mele au lăsat cumva impresia că toţi tinerii îşi rulează jointuri?", a declarat Usain Bolt într-un comunicat pe care l-a făcut public prin intermediul agentului său, Norman Peart, anunţă Mediafax.
În acelaşi comunicat, campionul de la Olimpiada de la Beijing din 2008, a ţinut să precizeze că este împotriva acestor practici şi că nu le încurajează.
"De asemenea, vreau să transmit tuturor starurilor în devenire să nu se atingă de niciun fel de droguri, deoarece nu aduc nimic bun, nici sportivului şi nici sportului pe care îl practică", a precizat Bolt.
Usain Bolt, câştigător al medaliilor de aur de la probele de 100 de metri, 200 de metri şi ştafetă 4X100 de metri, a provocat critici dure în Jamaica după ce s-a aflat de declaraţiile sale din presa germană.
"În Jamaica, de când eşti tânăr înveţi să rulezi un joint, toate lumea a încercat marijuana, chiar şi eu, pe vremea când eram foarte tânăr", a fost declaraţia care a aprins spiritele în Jamaica.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Usain Bolt marijuana atletism
Cele mai noi știri
Parteneri
x close