Antena 3 CNN Sport Alte sporturi CM de Nataţie: România a pierdut barajul pentru locul 5 cu campioana olimpică Ungaria, 8-13

CM de Nataţie: România a pierdut barajul pentru locul 5 cu campioana olimpică Ungaria, 8-13

CM de Nataţie: România a pierdut barajul pentru locul 5 cu campioana olimpică Ungaria, 8-13
30 Iul 2009   •   15:12

Ghinionul de a fi picat cu campioana olimpică în meciul de baraj pentru locul cinci la polo, la Campionatele Mondiale de Nataţie, nu a rămas nepedepsit. Naţionala României de polo pe apă a pierdut joi meciul cu Ungaria, după un joc cu garda jos, încheiat cu scorul de 13 - 8 pentru adversari. Echipa lui Istvan Kovacs va juca acum pentru locul şapte şi rămâne fără nici o victorie oficială în faţa vecinilor din Vest.
Naţionala României pierduse precedentul meci, cu reprezentativa similară a Croaţiei, 5-7, ieşind din cursa pentru primele locuri la Roma. Cu energia dată, totuşi, de un turneu foarte bun făcut de jucătorii noştri, România a dat o replică destul de dură campioanei olimpice, reuşind să termine la egalitate sfertul al doilea. În celelalte trei părţi, însă, experienţa superioară a adversarilor şi-a spus cuvântul şi scorul pe sferturi a fost 3-1, 3-3, 4-2, 3-2, meciul terminându-se cu 13-8 pentru unguri.
Golurile României au fost marcate, potrivit Mediafax, de Cosmin Radu, Negrean, Kadar, Iosep, Dina, Ghiban, R. Georgescu şi Diaconu. Obiectivul echipei la aceste "mondiale" este acela de a obţine calificarea din grupe şi, implicit, intrarea în primele opt echipe ale lumii, consolare destul de bună pentru băieţii lui Kovacs în condiţiile pierderii ultimelor două partide.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Alte sporturi
» Vezi toate știrile din Alte sporturi
Cele mai noi știri
Parteneri
x close