Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Canada şi SUA se bat pentru medalia de aur la hochei pe gheaţă. Gazdele JO vor răzbunare

Canada şi SUA se bat pentru medalia de aur la hochei pe gheaţă. Gazdele JO vor răzbunare

Canada şi SUA se bat pentru medalia de aur la hochei pe gheaţă. Gazdele JO vor răzbunare
27 Feb 2010   •   14:59

Echipa masculină de hochei pe gheaţă a Canadei a oferit un final exploziv pentru Jocurile Olimpice de iarnă de la Vancouver, învingând cu 3-2 Slovacia şi calificându-se pentru o finală cu Statele Unite ale Americii.

Slovacia, surpriza turneului după victorii împotriva Rusiei şi Suediei, a părut capabilă să îi supere şi pe canadieni, după ce a înscris două goluri pe final şi aproape că a egalat în ultimele secunde. Canada a făcut însă pasul spre finală şi va fi pentru a doua oară în ultimele trei Olimpiade când medalia de aur va fi disputată de două ţări nord-americane.

Victoria i-a oferit totodată Canadei şansa de a obţine răzbunarea pentru înfrângerea cu 3-5 din preliminarii, când SUA au obligat gazdele să mai joace un meci de calificare contra Germaniei. "În final ne simţim norocoşi că am obţinut ceea ce ne-am propus şi anume să jucăm finala. Mai avem o încercare contra SUA. Cred că va fi un meci deosebit", a declarat Mike Babcock, antrenorul Canadei.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close