Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet România, zdrobită de Suedia în preliminariile CE de baschet masculin

România, zdrobită de Suedia în preliminariile CE de baschet masculin

România, zdrobită de Suedia în preliminariile CE de baschet masculin
16 Aug 2011   •   10:47

Naţionala de baschet masculin a României a fost învinsă categoric de Suedia, scor 92-44, în cea de-a cincea partidă din grupa B a preliminariilor Campionatului European din 2011 - Divizia B.

Lipsită de aportul unor jucători de bază, aflaţi la Jocurile Mondiale Universitare, naţionala tricoloră nu a făcut faţă nordicilor, care s-au răzbunat la scor, pentru înfrângerea din tur.

În urma acestui rezultat, Suedia şi-a consolidat poziţia de lider al grupei, cu 11 puncte din şase meciuri, urmată de Azerbaidjan (9 puncte, 5 meciuri), România 8 puncte (5 meciuri), Belarus 6 puncte (5 meciuri) şi Albania 5 puncte (5 meciuri).

Ajunşi la a doua înfrângere în preliminarii (după 86-101 cu Azerbaidjan), "tricolorii" mai au de disputat meciurile cu Albania (18 august, la Bucureşti), Azerbaidjan (21 august) şi Belarus (24 august, la Cluj). Obiectivul tricolorilor este de a se clasa cât mai bine în grupa preliminară, în vederea tragerii la sorţi pentru ediţia din 2013, de când nu vor mai exista două divizii valorice continentale, informează Mediafax.

×
Subiecte în articol: România Suedia
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close