Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Playoff NBA: Heat învinge Celtics, Grizzlies continuă să surprindă

Playoff NBA: Heat învinge Celtics, Grizzlies continuă să surprindă

Playoff NBA: Heat învinge Celtics, Grizzlies continuă să surprindă
02 Mai 2011   •   14:27

Dwyane Wade şi Miami Heat au trimis un mesaj puternic pentru adversarele din Conferinţa de Est, după ce au învins Boston Celtics cu 99-90 în primul meci din runda a doua a play-off-ului.

Wade a înscris 23 din cele 38 de puncte ale sale în prima repriză, iar LeBron James a adăugat alte 22 pentru a ajuta Heat să preia conducerea cu 1-0 în seria de cel mai bun din şapte. Meciul doi va avea loc tot la Miami, marţi.

De partea cealaltă, în Conferinţa de Vest, Memphis Grizzlies au continuat parcursul incredibil reuşind să învingă Oklahoma City Thunder cu 114-101, în deplasare.

După ce au eliminat marea favorită din Vest, San Antonio Spurs, Grizzlies, cap de serie numărul opt, nu şi-a dezamăgit fanii şi a condus de la jumătatea primului sfert până la final.

Zach Randolph, cel mai bun jucător împotriva lui Spurs, a fost din nou în centrul atenţiei cu 34 de puncte şi 10 recuperări, în timp ce spaniolul Marc Gasol a contribuit cu o dublă, 20 de puncte şi 13 recuperări.

Kevin Durant, coşgeterul sezonului regulat din NBA, a înscris 33 de puncte şi a făcut 11 recuperări pentru echipa învinsă.


×
Subiecte în articol: Miami Heat Boston Celtics
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close