Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Phoenix Suns egalează situaţia în finala Conferinţei de Vest, cu Los Angeles Lakers

Phoenix Suns egalează situaţia în finala Conferinţei de Vest, cu Los Angeles Lakers

Phoenix Suns egalează situaţia în finala Conferinţei de Vest, cu Los Angeles Lakers
26 Mai 2010   •   13:00

Los Angeles Lakers şi Phoenix Suns se află la egaliate în finala Conferinţei de Vest a NBA, 2-2. Formaţia din Arizona a câştigat marţi meciul al patrulea, 115-106, graţie unei evoluţii colective bune şi în ciuda unui joc excelent făcut de vedeta californienilor, Kobe Bryant. Meciul al cincilea se va juca la Los Angeles, pe Staples Arena.
Phoenix Suns a reuşit să anuleze în cele două partide de acasă avantajul de 2-0 luat de Lakers. Meciul al patrulea a adus egalarea situaţiei, principalul motiv pentru care Suns au reuşit acest lucru fiind eficienţa lor la aruncările de la distanţă şi slaba susţinere pe care a primit-o Bryant. Amar'e Stoudemire a reuşit 21 de puncte pentru Suns, în timp ce Channing Frye şi Leandro Barbosa au adăugat câte 14 puncte, majoritatea de la distanţă. Kobe Bryant a reuşit 38 de puncte, dar performanţa sa nu a fost de ajuns, Lakers fiind nevoiţi să câştige în meciul următor pentru a nu pierde controlul confruntării.
"Nu am avut o apărare ermetică în sfertul patru, exact atunci când trebuie să te concentrezi mai mult. Am avut o reală problemă cu aruncările de la trei puncte în ultimul sfert. Suntem dezamăgiţi. Credeam că putem să câştigăm măcar un meci aici, dar nu ne-am descurcat", a recunoscut antrenorul celor de la Lakers, Phil Jackson.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close