Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Naţionala masculină de baschet are un nou antrenor, americanul Harrick

Naţionala masculină de baschet are un nou antrenor, americanul Harrick

Naţionala masculină de baschet are un nou antrenor, americanul Harrick
04 Iun 2010   •   18:04

Americanul de 71 de ani Jim Harrick este noul antrenor al echipei masculine de baschet a României. Tehnicianul, care va fi ajutat de Dan Calancea să conducă echipa naţională, are o carte de vizită bună, fiind un antrenor respectat în campionatul universitar american şi, nu demult, scouter la echipa Denver Nuggets din NBA.
"În urma discuţiilor purtate astăzi şi a încheierii negocierilor, putem anunţa că naţionala masculină a României îl va avea ca antrenor pe americanul Jim Harrick, iar pe Dan Calancea drept antrenor-coordonator. Din staff vor mai face parte trei antrenori tineri, care urmează a fi stabiliţi în curând. Pe Jim Harrick îl aşteptăm în România în 22 iunie, în timp ce lotul de jucători se va reuni în 28 iunie, la Bucureşti, pentru pregătirea şi participarea în preliminariile CE din 2011", a declarat Carmen Tocalã.
România se va pregăti, începând cu data de 28 iunie, pentru preliminariile Campionatului European din 2011, Divizia B. Echipa naţională va întâlni echipele reprezentative din Suedia, Albania, Azerbaidjan şi Belarus.
Programul meciurilor - tur:
11 august - România-Suedia
14 august - Albania-România
17 august - România-Azerbaidjan
21 august - Belarus-România.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close