Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Houston caută înlocuitor pentru Yao Ming. Australianul David Andersen, potenţial star în NBA

Houston caută înlocuitor pentru Yao Ming. Australianul David Andersen, potenţial star în NBA

Houston caută înlocuitor pentru Yao Ming. Australianul David Andersen, potenţial star în NBA
15 Iul 2009   •   15:19

Houston Rockets vrea să suplinească absenţa starului chinez Yao Ming, accidentat pentru o lungă perioadă de timp, şi a achiziţionat drepturile pentru australianul David Andersen. "David a fost un învingător cu orice echipă pentru care a jucat în Europa. Este un jucător foarte echilibrat şi are abilităţi ofensive foarte bune pentru un jucător uriaş", a declarat Daryl Morey, directorul general al celor din Houston.

Andersen a jcuat pentru Regal FC Barcelona în sezonul 2008/09, având o medie de 11.1 puncte şi 4.1 recuperări. El a mai jucat în Italia şi Rusia şi a fost membru al echipei olimpice a Australiei, în 2008.

În vârstă de 29 de ani, Andersen, a fost ales de Atlanta în runda a doua a draftului din 2002, iar Hawks au primit bani şi opţiuni viitoare pentru australian, a anunţat oficialul lui Rockets pe site-ul oficial al clubului.

Yao a suferit o accidentare gravă la piciorul stâng, care încă nu s-a vindecat aşa cum era de aşteptat, iar viitorul jucătorului este în dubiu. "În acest moment, accidentarea ar putea să îl ţină pe bară întreg sezonul viitor şi îi ameninţă chiar şi cariera", declarat Tom Clanton, doctorul echipei Rockets, în urmă cu o lună, pentru Houston Chronicle.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baschet NBA
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close