Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet După Bryant, LeBron James uimeşte şi el Madison Square Garden cu 52 de puncte în Knicks - Cavaliers: 102-107 (VIDEO)

După Bryant, LeBron James uimeşte şi el Madison Square Garden cu 52 de puncte în Knicks - Cavaliers: 102-107 (VIDEO)

După Bryant, LeBron James uimeşte şi el Madison Square Garden cu 52 de puncte în Knicks - Cavaliers: 102-107 (VIDEO)
05 Feb 2009   •   11:21

Cu certitudine, meciurile de pe arena New York-eză Madison Square Garden le priesc din plin atât iubitorilor de baschet, cât şi adversarilor echipei gazdă. Motivul este unul singur, acela că, în ultima vreme, arena a devenit paradisul vedetelor din NBA, care s-au dezlănţuit. Miercuri, New York Knicks au pierdut meciul cu Cleveland Cavaliers cu scorul de 102-107, din cauza formidabilului LeBron James, care a marcat 52 de puncte şi a reuşit un triple-double.
În urmă cu doar câteva zile, rivalul său în cursa de cel mai bun jucător din NBA, Kobe Bryant, a reuşit să stabilească un nou record de puncte marcate de un jucător pe Madison Square Garden în Knicks - Lakers 117-128, nu mai puţin de 61! Nu este prima dată când James marchează mult în New York, el reuşind într-un meci similar, pe 5 mai 2008, 50 de puncte, cu doar două mai puţine decât miercuri. Aceasta a fost cel mai bun meci al sezonului pentru vedeta din Cleveland, cu cel mai mare număr de puncte marcate şi un al 21-lea triple-double al carierei.
Datorită performanţei extraordinare a lui "King James", Cavs au reuşit să câştige un meci în care şi adversarii au avut un superstar în acest meci. Al Harrington a marcat, şi el, 39 de puncte şi a reuşit 13 recuperări într-un meci în care bucuria jucătorului venit de la Golden State Warriors a fost mult umbrită de înfrângerea echipei. Într-un meci în care fiecare echipă a câştigat câte două sferturi, diferenţa s-a făcut la aruncările de la trei puncte, Knicks ratând prea mult de la distanţă, 64% din ajuncări fiind sortite eşecului.
În urma aceastui rezultat Cavaliers s-au apropiat la două victorii de liderii Conferinţei de Est şi campionii NBA Boston Celtics, care au, joi, un meci greu în compania trupei lui Kobe Bryant, Los Angeles Lakers. Knicks, în schimb, se roagă să nu se facă din nou de râs vineri, cu aceeaşi Boston Celtics, aceasta fiind a treia echipă de top vine pe Madison Square Garden în decurs de doar o săptămână.
Celelalte rezultate de joi din NBA:
Orlando Magic - Los Angeles Clippers: 125-96
Washington Wizards - New Jersey Nets: 88-115
Toronto Raptors - Los Angeles Lakers: 107-115
Detroit Pistons - Miami Heat: 93-90
Minesota Timberwolves - Atlanta Hawks: 86-94
Memphis Grizzlies - Houston Rockets: 104-93
New Orleans Hornets - Chicago Bulls: 93-107
Ocklahoma City Thunder - Denver Nuggets: 113-114
Dallas Mavericks - Portland Trailbrazers: 104-99
Golden State Warriors - Phoenix Suns: 124-112
Iată cele mai frumoase faze de miercuri:

Vedeţi rezumatele NBA:

Foto: www.sportshubla.com
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close