Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dirk Nowitzki ar putea reveni în Europa, dacă lockout-ul din NBA se prelungeşte

Dirk Nowitzki ar putea reveni în Europa, dacă lockout-ul din NBA se prelungeşte

Dirk Nowitzki ar putea reveni în Europa, dacă lockout-ul din NBA se prelungeşte
Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    24 Oct 2011   •   12:39

Dirk Nowitzki, MVP-ul finalei NBA din acest an, nu a exclus posibilitatea de a reveni în Europa pentru a se antrena şi chiar pentru a juca, în cazul în care lockout-ul din liga profesionistă nord-americană de baschet se va prelungi.

 
Dacă nu se va ajunge la nicio înţelegere, mă voi întoarce în Germania şi probabil voi începe să mă pregătesc alături de antrenorul meu. Trebuie să mă menţin în formă, să revin la rutina zilnică şi, dacă sezonul va începe curând, cred că voi fi în formă”, a declarat baschetbalistul german, care a lansat mingea de deschidere a meciului cu numărul 3 din World Series la baseball (finala MLB), dintre echipele Texas Rangers şi Saint Louis Rams. 
 
Jucătorul lui Dallas Mavericks nu a exclus nici posibilitatea de a semna un contract pe o perioadă determinată cu o echipă din ţara sa: „Orice opţiune trebuie luată în seamă, evident cu un ochi atent la ceea ce se întâmplă peste Ocean”.
 
Greva din NBA, declanşată la 1 iulie, a dus la anularea primelor două săptămâni din sezonul regulat, care ar fi trebuit să debuteze la 1 noiembrie, dar există riscul prelungirii perioadei de pauză.
 

×
Subiecte în articol: Dirk Nowitzki Dallas Mavericks Germania
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close