Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Cleveland Cavaliers ? Orlando Magic 96-95. Răzbunarea lui LeBron (VIDEO)

Cleveland Cavaliers ? Orlando Magic 96-95. Răzbunarea lui LeBron (VIDEO)

Cleveland Cavaliers ? Orlando Magic 96-95. Răzbunarea lui LeBron (VIDEO)
23 Mai 2009   •   12:39

LeBron James a arătat în meciul 2 al finalei Conferinţei de Est din NBA de ce a cucerit în acest sezon titlul de MVP în campionatul nord-american de baschet. Dincolo de cele 35 de puncte reuşite, numărul 23 al lui Cavaliers a reuşit în ultima secundă un coş aproape imposibil, prin care echipa din Ohio a egalat situaţia în duelul cu Orlando.

După înfrângerea din primul meci, cel dintâi eşec pentru Cleveland în acest playoff, LeBron&co şi-au luat tare adversarii, un nou pas greşit putând fi decisiv în economia finalei. Astfel, la mijlocul sfertului doi, gazdele se desprinseseră deja chiar şi la 23 de puncte. ?Magicienii? nu au intrat însă în panică, reuşind să recupereze cu fiecare minut care trecea. Finalul a fost absolut nebun. La scorul de 93-93, LeBron a ratat ocazia de a-şi aduce echipa în avantaj, lucru de care au profitat oaspeţii, care au înscris şi conduceau cu 95-93. Mai rămăsese fix o secundă de joc. Era clar pentru toată lumea că mingea va merge către ?King? James. Dar chiar şi aşa, jucătorii din Orlando nu l-au putut opri pe MVP-ul sezonului regulat, care a scos din joben o aruncare imposibilă şi a egalat situaţia în finala Estului. Seria se mută pentru următoarele două partide în Florida, la Orlando.

Cei mai buni realizatori ai meciuluio au fost LeBron James (35 de puncte, 4 recuperări şi 5 pase decisive) şi Zydrunas Ilgauskas (12 puncte, 15 recuperări) de la gazde, în timp ce de la învinşi s-au remarcat Dwight Howard (10 puncte, 18 recuperări) şi Rashard Lewis (23 de puncte).



Antena3.ro

×
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close