Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago egalează Boston după un meci nebun. Cleveland s-a calificat (VIDEO)

Chicago egalează Boston după un meci nebun. Cleveland s-a calificat (VIDEO)

Chicago egalează Boston după un meci nebun. Cleveland s-a calificat (VIDEO)
27 Apr 2009   •   17:26

Meciul patru dintre Chicago Bulls şi Boston Celtics a fost una dintre cele mai dramatice confruntări ale playoff-ului din acest an. Campioana NBA conducea cu 2-1 şi o nouă victorie i-ar fi permis să privească mai relaxată următoarea partidă. Dar tinerii din Chicago nu s-au lăsat impresionaţi şi nu au resimţit deloc presiunea, câştigând după două reprize de prelungiri cu 121-118.

Întregul meci a stat sub semnul echilibrului, nici una dintre echipe nereuşind să se desprindă decisiv. S-a intrat în prelungiri, acolo unde adversarii tot nu au putut fi departajaţi. Bulls au reuşit în cele din urmă să se impună în al doilea over-time şi au egalat la 2 seria cu Celtics. Cei mai buni oameni ai ?Taurilor? au fost Ben Gordon (22 de puncte, 6 recuperări) şi, mai ales, debutantul anului, Derrick Rose, care a fost la un pas de un triple-double isotric, terminând disputa cu 23 de puncte, 11 recuperări şi 9 pase decisive. De cealaltă parte, Paul Pierce a înscris 29 de puncte, fiind principalul marcator al învinşilor.



Cleveland Cavaliers a avansat în semifinalele din Est, după ce au câştigat şi meciul al patrulea cu Detroit Pistons, 99-78. LeBron James a avut din nou o evoluţie senzaţională, reuşind 36 de puncte, 13 recuperări şi 8 pase decisive, singurul jucător al ?Pistoanelor? care a încercat să împiedice naufragiul echipei sale fiind Antonio McDyess (26 de puncte, 10 recuperări).



Rezultate NBA, duminică 27 aprilie

Detroit ? Cleveland 78-99 (Cleveland a câştigat seria cu 4-0)
Chicago ? Boston 121-118 (Scorul seriei este egal, 2-2)
Philadelphia ? Orlando 81-84 (Scorul seriei este egal, 2-2)
Houston ? Portland 89-88 (Houston conduce cu 3-1)

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close