Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Celtics, Heat şi Warriors câştigă ultimele meciuri înainte de All-Star Game (VIDEO)

Celtics, Heat şi Warriors câştigă ultimele meciuri înainte de All-Star Game (VIDEO)

Celtics, Heat şi Warriors câştigă ultimele meciuri înainte de All-Star Game (VIDEO)
13 Feb 2009   •   16:24

Doar trei meciuri s-au disputat joi în NBA, în ultima zi de înainte de weekendul în care se va disputa faimosul All-Star Game. Singura echipă care a reuşit să producă surpriza a fost Golden State Warriors, cu Indiana Pacers, favoritele impunându-se în celelalte două partide. Din acest moment, America şi fanii baschetului din toată lumea se pot concentra pe evenimentul iernii.
Liderul Conferinţei de Est, Boston Celtics, a întâlnit într-un meci foarte dificil pe Mavericks în Dallas, reuşind să se impună după un meci destul de echilibrat. Singurul jucător de la Celtics care nu a jucat bine a fost pivotul Kevin Perkins, cu nici un punct, la polul opus situându-se Paul Pierce cu 31 de puncte şi 5 recuperări. Mavs au pierdut meciul cu 92-99 cu toate că au avut un jucător în formă excelentă, germanul Dirk Nowitzki, marcator a 37 de puncte.
Miami Heat a reuşit şi ea să se impună, cu 95-93, într-un meci jucat acasă la Chicago Bulls. Şi de această dată, cel mai bun marcator a fost în tabăra învinsă, Ben Gordon trecându-şi în dreptul său 34 de puncte şi 5 recuperări. Deşi nu a avut atât de multe puncte ca alte dăţi, Dwayne Wade (24 de puncte şi 7 pase decisive) a ifluenţat decisiv jocul la ultima fază, când a dat o pasă inteligentă, Heat evitând prelungirile şi impunându-se la două puncte diferenţă.
În celălalt meci al zilei, Portland Trailblazers au pierdut surprinzător acasă la Golden State Warriors, scor 98-105. Echipa din Oakland, California, s-a impus datorită evoluţiei bune a lui Corey Maggette (24 de puncte). Şi în această partidă pierzătorii au dat cel mai bun marcator, Blazers benficiind de cele 37 de puncte marcate de Brandon Roy.
Iată cele mai spectaculoase 5 faze ale partidelor de joi:

Vedeţi rezumatele celor trei meciuri:

Foto: soulhonky.com
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close