Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Campioana Boston ia o "gură de oxigen" cu Orlando Magic, 95-94. Rockets - Lakers 99-87 (VIDEO)

Campioana Boston ia o "gură de oxigen" cu Orlando Magic, 95-94. Rockets - Lakers 99-87 (VIDEO)

Campioana Boston ia o "gură de oxigen" cu Orlando Magic, 95-94. Rockets - Lakers 99-87 (VIDEO)
11 Mai 2009   •   10:11

Favoritele din confruntările Boston Celtics - Orlando Magic şi Los Angeles Lakers - Houston Rockets nu au deloc viaţă uşoară. Din contră amândouă au nevoie să se concentreze exemplar, deoarece orice înfrângere poate fi echivalentă cu ieşirea din competiţie. Campionii din Est, Celtics, au câştigat în ultima secundă un meci jucat pe muchie de cuţit, dar trebuie să mai obţină două victorii pentru a trece mai departe.
Adversară foarte dificilă pentru Celtics. Lipsiţi în continuare de vedeta Kevin Garnett, oaspeţii din partida de duminică aveau nevoie de o victorie din mai multe motive. În primul rând pentru a repara impresia lăsat în meciul al treilea, în care au primit o bătaie umilitoare, dar şi pentru a nu lăsa adversarii să ia un avantaj de două meciuri. Şi nu i-au lăsat, dar a fost mult mai greu decât se aşteptau. Cu toate acestea, cele 27 de puncte ale lui Paul Pierce şi cele 21 reuşite de Davis şi Rondo au fost de ajuns pentru a trece la un punct de Orlando Magic. Cel mai bun dintre "magicieni" a fost iarăşi Dwight Howard, care a marcat 23 de puncte şi a reuşit 17 recuperări.

Houston Rockets au reuşit o victorie de prestigiu în meciul al patrulea cu Los Angeles Lakers, dar situaţia calificării nu este mult mai bună în acest moment. Rockets au condus autoritar meciul şi puteau avea un avantaj şi mai mare la sfârşitul sfertului al patrulea, în special datorită prestaţiei slabe a lui Kobe Bryant, care nu a reuşit decât 15 puncte. Mai eficient a fost Pau Gasol, care a înscris 30 de puncte, dar adversarii au replicat puternic prin Aaron Brooks (34 de puncte) şi Shane Battier (23 de puncte), iar confruntarea se mută la Los Angeles pentru meciul al cincilea.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Baschet
» Vezi toate știrile din Baschet
Cele mai noi știri
Parteneri
x close