Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Schumacher a început testele pentru noul sezon F1. Vezi cum pilotează (VIDEO)

Schumacher a început testele pentru noul sezon F1. Vezi cum pilotează (VIDEO)

Schumacher a început testele pentru noul sezon F1. Vezi cum pilotează (VIDEO)
13 Ian 2010   •   13:21

Septuplul campion mondial în Formula 1 a început pregătirile pentru sezonul în care îşi care istorica revenire. Schumacher a fost zilele acestea în Spania şi a testat pe circuitul de la Jerez un monopost de GP2, cu care a făcut 52 de ture. Noul pilot al echipei Mercedes GP s-a declarat mulţumit, spunând că nu a uitat complet să conducă în anii petrecuţi la "pensie".
"Toate simţurile mele au fost în aleră maximă. Chiar şi doar din punctul acesta de vedere a meritat. M-am simţit confortabil pe pistă încă de la început. Ziua de azi a fost bună în special pentru că, după mult timp, am putut să conduc o maşină care se apropie de standardele actuale din Formula 1", a declarat Schumacher pentru BBC.
Scopul testelor a fost unul dublu. În primul rând, inginerii care au proiectat maşina din GP2 au dorit să testeze o maşină care ar urma să fie folosită în sezoanele 2011-2013 în comeptiţia secundară a Formulei 1. În acelaşi timp, Schumacher a folosit acest moment ca un test de pregătire pentru noul sezon de Formula 1, în care va pilota pentru Mercedes GP, fosta BrawnGP.

Testele propriu-zise pentru noul sezon vor începe la Valencia, pe 1 februarie. unde Schumacher se va putea urca la volanul bolidului pe care-l va pilota şi pe circuitele din "Marele Circ". Nu se ştie dacă amândoi piloţii Mercedes, Schumacher şi Rosberg, vor participa la toate aceste teste.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close