Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Rubens Barrichello câştigă în instanţă daune de 500.000 de dolari de la Google

Rubens Barrichello câştigă în instanţă daune de 500.000 de dolari de la Google

Rubens Barrichello câştigă în instanţă daune de 500.000 de dolari de la Google
10 Noi 2009   •   16:07

Corporaţia publică Google Inc. a fost condamnată de o instanţă din oraşul brazilian Sao Paolo să îi plătească lui Rubens Barrichello daune de 500.000de dolari, aproximativ 340.000 de euro. Barrichello a reclamat Google pentru faptul că a tolerat existenţa mai multor profiluri false ale acestuia in reţeaua socială Orkut, care ţine de compania amintită.
Rubens Barrichello nu a fost deloc mulţumit de nenumratele profiluri, presupus originale, care i s-au făcut în reţeaua de socializare Orkut. Brazilianul a observat că existau mai bine de 300 de profiluri false care îi purtau numele în această reţea, foarte apreciată în ţara sa natală. Imediat, în 2006, a dat în judecată compania şi, după un proces care a durat trei ani, i s-a făcut dreptate.
Sancţiunea primită de Google, de 500.000 de dolari, ar putea fi însă una şi mai mare, având în vedere că instanţa va cere, de asemenea, plata unei amenzi de 590 de dolari pentru fiecare zi în care profilurile au continuat să fie active online, potrivit Mediafax.
Rubens Barrichello va pilota, începând cu sezonul viitor, pentru echipa Williams, eu concurând în 2009 cu BrawnGP, echipă la care a obţinut locul al treilea la finalul sezonului recent încheiat în clasamentul piloţilor din Formula 1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1 Google sanctiune Brawn GP
Citește mai multe din Auto/Moto
» Vezi toate știrile din Auto/Moto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close