Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Renault F1 admite în premieră: "Alonso pleacă la finalul sezonului la altă echipă"

Renault F1 admite în premieră: "Alonso pleacă la finalul sezonului la altă echipă"

Renault F1 admite în premieră: "Alonso pleacă la finalul sezonului la altă echipă"
28 Sep 2009   •   16:52

Fernando Alonso va pleca pentru a doua oară de la echipa la care a cunoscut succesul, Renault. Acestul lucru se ştia, însă, deja. Noutatea este faptul că oficialii echipei au recunoscut acest lucru pentru prima oară. Pilotul care a acceptat reducerea substanţială a salariului la începutul acestui sezon va pleca, în 2010, la o altă echipă, probabil Ferrari. Alonso a precizat că va face dezvăluirile după finalul sezonului în curs.
"Alonso ne va lipsi, dar şi el ne va simţi lipsa.", a declarat Jean Francois Caubet, directorul general al echipei, potrivit Mediafax.
Pilotul spaniol care a cucerit de două ori titlul mondial în Formula 1 cu echipa franceză a recunoscut şi el faptul că va pleca la finalul acestui sezon, fără să declare unde. Alonso trece printr-o perioadă favorabilă în acest moment, clasându-se pe locul al treilea la ultima cursă, duminică, în Marele Premiu al Statului Singapore.
"Am luat o decizie şi o s-o cunoaşteţi în curând", a declarat duminică Alonso.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fernando Alonso Formula 1 Renault Ferrari
Cele mai noi știri
Parteneri
x close