Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Raliul Dakar. Un motociclist italian a ajuns la urgenţe. Peterhansel câştigă etapa a VI-a la auto

Raliul Dakar. Un motociclist italian a ajuns la urgenţe. Peterhansel câştigă etapa a VI-a la auto

Raliul Dakar. Un motociclist italian a ajuns la urgenţe. Peterhansel câştigă etapa a VI-a la auto
07 Ian 2010   •   22:31

Etapa a şasea a Raliului Dakar 2010, desfăşurată între localităţile chiliene Antofagasta şi Iquique, a fost una umbrită de un nou eveniment nefericit. Motociclistul italian Luca Manca a ieşit în decor cu bolidul său şi a fost rănit grav, fiind transportat de urgenţă la spital. Altfel, runda la clasa auto a fost câştigată de francezul Stephane Peterhansel.
Clasa auto are parte de o bătălie poate neaşteptat de interesantă. Peterhansel, care în runda a cincea a pierdut peste două ore după ce s-a confruntat cu probleme tehnice majore, şi-a început cursa de urmărire şi a recuperat, joi, o parte din timpul pierdut. Joi, francezul s-a impus în faţa lui Carlos Sainz şi a urcat pe poziţia a opta în clasamentul general, care este condus în continuare de pilotul iberic. Pe poziţia a treia s-a clasat, la Iquique, pilotul Nasser Al-Attiyah de la echipa Volkswagen.
Evenimentul care i-a ţinut pe organizatori şi nu numai sufletul la gură a fost, însă, accidentul suferit de un pilot de la clasa moto, italianul Luca Manca. Acesta a ieşit de pe circuit cu automobilul său şi, lovindu-se, a suferit o fractură craniană. A fost transportat la spital şi se află, în acest moment, la terapie intensivă. Manca se afla pe locul al nouălea în clasamentul general.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto/Moto
» Vezi toate știrile din Auto/Moto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close