Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain

Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain

Echipa Campos F1 devine Hispania Racing cu o săptămână înainte de debutul din Bahrain
03 Mar 2010   •   14:08

Conducătorii echipei de Formula 1 Campos Meta F1 au simţit nevoia să remodeleze brandul cu care se vor duce săptămâna viitoare în Bahrain. Astfel, în prima etapă a sezonului 2010, echipa debutantă va purta numele de Hispania Racing (HRT F1). Schimbarea este strâns legată şi de schimbarea patronatului cu o lună în urmă, atunci când omul de afaceri Carabante a preluat echipa.
?Noul nume al echipei semnifică o nouă naştere a ambiţiilor noastre în Formula 1 şi subliniază efortul incredibil pe care îl facem în aceste momente, fără ca lumea să ştie, pentru a avea un debut plin de succes în Bahrain, pe 14 martie.", a declarat managerul echipei, Colin Kolles, potrivit Eurosport.
Drumul spaniolilor nu a fost deloc unul uşor până în acest moment. Echipa iberică nu a participat la nici una din sesiunile de teste, iar viitorul părea unul sumbru până când Jose Ramon Carabante a întins o mână de ajutor care s-a dovedit providenţială. La Bahrain, pe 14 martie, Hispania se va prezenta cu piloţii Bruno Senna (în foto), nepotul lui Ayrton Senna, şi Karun Chandhok, un debutant indian.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Formula 1
Citește mai multe din Auto/Moto
» Vezi toate știrile din Auto/Moto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close