Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Argentina. Un cal a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină de raliu (VIDEO)

Argentina. Un cal a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină de raliu (VIDEO)

Argentina. Un cal a murit după ce a fost lovit în plin de o maşină de raliu (VIDEO)
18 Aug 2009   •   15:03

Pilotul argentinian de raliuri Federico Villagra a fost implicat într-un accident oribil cu un cal, pe care l-a proiectat câţiva metri buni în aer în timpul unei curse prin America de Sud.

Imaginile surprinse în timpul unei etape din Raliul argentinian de la General Roca, disputată luni, arată cum Villagra izbeşte cu maşina sa, un Mitsubishi Evo, un cal negru. Alţi doi cai care intersectaseră şi ei drumul pe care se defăşura Raliul au fost evitaţi la limită.



Villagra şi copilotul lui au scăpat nevătămaţi şi, în ciuda faptului că maşina a fost lovită, şi-au continuat cursa, pierzând doar 30 de secunde până la final. ?Am fost surprins să văd caii trecând. L-am lovit şi a zburat peste maşină?, a declarat pilotul argentinian pentru cotidianul Los Andes.

Villagra a mai declarat că a fost norocos să scape nevătămat din accident. Experţii spun că, în Rio Negro, în nordul Argentinei, caii sălbatici sunt un adevărat pericol pentru piloţii de raliuri.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close