Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Alonso: "E OK dacă nu câştig Formula 1, nici Real şi Barcelona nu câştigă mereu"

Alonso: "E OK dacă nu câştig Formula 1, nici Real şi Barcelona nu câştigă mereu"

Alonso: "E OK dacă nu câştig Formula 1, nici Real şi Barcelona nu câştigă mereu"
05 Mar 2010   •   23:21

Pilotul spaniol Fernando Alonso şi-a exprimat opinia despre noul sezon în Formula 1 într-o manieră cât se poate de amuzantă. Dublul campion mondial, care a câştigat Formula 1 doar atunci când îl avea ca adversar şi pe Michael Schumacher, consideră că nu ar fi deloc o tragedie dacă ar rata titlul în primul său an la Ferrari.
"Înţeleg foarte bine că mulţi fani ar fi dezamăgiţi dacă nu aş câştiga campionatul, dar eu personal nu aş fi", a declarat spaniolul pentru postul de radio Cadena Ser.
Pentru a-şi explica mai bine punctul de vedere, Alonso a făcut o analogie la jocul de fotbal, unde Barcelona şi Real Madrid nu câştigă mereu Liga Campionilor deşi sunt cele mai bune echipe.
"Este un sport, Real Madrid şi Barcelona sunt cele mai bune cluburi de fotbal din lume, dar pot să rateze Liga Campionilor sua un meci. Să nu câştigi campionatul e ceva foarte logic şi nu e o dezamăgire.", a declarat Alonso pentru sursa citată.
Fernando Alonso a câştigat titlul mondial în Formula 1 în 2005 şi 2006, pe când pilota pentru Renault, la strânsă luptă cu germanul Michael Schumacher.
Antena3.ro

×
Parteneri
x close