Antena 3 CNN Sport ”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. E foarte puțin” | Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani

”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. E foarte puțin” | Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani

Adrian Mititelu Jr., băiatul finanțatorului de la FC U Craiova, a declarat că a fost nevoit să trăiască, în urmă cu ceva timp, cu 3.000 de euro pe lună, împreună cu familia lui.

adrian mititelu jr
Adrian Mititelu Jr., nevoit să trăiască în ”sărăcie”, în urmă cu câțiva ani: ”Familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună, e foarte puțin” Sursa foto: Arhivă Antena 3
de Georgiana Adam    |    08 Ian 2024   •   11:10

În cadrul unui interviu, Adrian Mititelu Jr. a spus mai că el și ceilalți cinci membri ai familiei au fost nevoiți, pentru o perioadă de câțiva ani, să trăiască ”în sărăcie”, cu un buget de numai 3.000 de euro pe lună.

Acum, fiul patronului din Superliga a dat uitării acea perioadă și a trecut de la ”sărăcia” de a trăi cu 3.000 de euro pe lună alături de familie la o adevărată viață de nabab, în SUA, unde își face fiecare moft.

Citește și: Încă o lovitură pentru patronul echipei FC Universitatea Craiova. Mititelu a mai primit o condamnare într-un alt dosar

”Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF, când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea a trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr., în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acum, tânărul își permite să-și facă toate poftele. După ce a apărut la volanul unui Lamborghini Urus Mansory, bolid impresionant, care costă peste 500.000 de euro, Adrian Mititelu Jr. și-a achiziționat un Mercedes G63 AMG Brabus 850 Widestar, tot în valoare de 500 de mii de euro.

×
Subiecte în articol: adrian mititelu jr
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close