Antena 3 CNN Show Testul trece la un alt nivel, în seara aceasta la Insula Iubirii, între un concurent şi o ispită

Testul trece la un alt nivel, în seara aceasta la Insula Iubirii, între un concurent şi o ispită

insula iubirii bonfire intre diandra si cristina
Confruntare copleşitoare, la un bonfire special, între Cristina şi Diandra
13 Aug 2024   •   15:02

Sunt zile de foc pe Insula Iubirii, iar asta o simt din plin curajoşii concurenţi. Noi drame şi şocuri zguduie Insula Iubirii la mai bine de jumătătea celui mai dur test de fidelitate.

Sentimente ce păreau intense se estompează pe zi ce trece sau se dezvăluie într-o nouă lumină, în vreme ce altele noi se înfiripă tot mai intens pe cele două insule.

După o confruntare copleşitoare, la un bonfire special, între Cristina şi Diandra, în seara aceasta, testul va trece la un alt nivel, între Dani şi Mădălina, pentru care lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată, ajungându-se chiar la atingeri interzise.

Tot în episodul de diseară, echipa de producţie a solicitat intervenţia medicilor după ce Cornel, dezamăgit de imaginile văzute la bonfire cu cea cu care voia să se căsătorească, a acuzat dureri în piept.

Telespectatorii au urmărit în număr foarte mare cea de-a treisprezecea ediţie a celui mai dur test de fidelitate, aceasta impunându-se ca lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, în intervalul 20:29 – 00:18, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1 a înregistrat cu difuzarea celui de-al treisprezecelea episod Insula Iubirii 5.7 puncte de rating şi 24% cotă de piaţă, urmată de Pro Tv cu 5.1 puncte de rating şi 21.7% cota de piaţă.

Timpul parcă s-a comprimat pe Insula Iubirii, iar evenimentele se derulează la foc automat. Un bonfire special le-a adus ieri pentru prima oară faţă în faţă pe Cristina şi Diandra, ispita care i-a arătat adevărul dur din relaţia ei. „N-am fost curioasă absolut deloc. De ce, să mă doară şi mai tare?”, a dezvăluit Cristina la testimonial, pentru ca Diandrei să îi spună verde-n faţă: „Eşti pregătită să îţi clădeşti fericirea pe nefericirea mea? Căci eu in acest moment sunt o femeie care suferă, tradată de propriul soţ!”. Diandra nu a lăsat garda jos nicio clipă: „Concluzia acestui bonfire, pentru mine? Că trăim şi simţim aceleaşi chestii, că ei aveau sau au o căsnicie, din punctul meu de vedere, indiferent dacă sunt eu sau nu în peisaj, sortită eşecului”.

În seara aceasta, testul aduce noi răspunsuri, noi revelaţii şi noi şocuri. Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată în vila băieţilor unde, după o discuţie în contradictoriu, în care şi-au aruncat cuvinte grele, Dani şi ispita Mădălina au dus lucrurile la un alt nivel, chiar în dormitorul concurentului. Insula îşi va arăta din nou puterea de a da în vileag realităţi esenţiale din relaţii, odată cu atingerile interzise între cei doi.

Tot diseară, în timp ce fetele, alături de ispitele masculine, vor intra în atmosfera electrizantă a Phuketului, pregătite pentru o noapte de distracţie, băieţii vor trăi emoţii intense la o nouă ceremonie a focului. Este şi cazul lui Cornel care a simţit din plin dezamăgirea, odată cu vizionarea imaginilor de pe insula partenerei lui. Echipa de producţie a solicitat intervenţia medicilor după ce concurentul a acuzat dureri în piept.

Cum vor evolua lucrurile mai departe, în cele două resorturi şi ce noi şocuri vor zgudui Insula Iubirii, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou episod Insula Iubirii, în această seară, de la 20.30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Insula Iubirii
Citește mai multe din Show
» Vezi toate știrile din Show
Cele mai noi știri
Parteneri
x close