Antena 3 CNN Show Tabloid Soția lui Mihai Mitoșeru, dusă de urgență la spital

Soția lui Mihai Mitoșeru, dusă de urgență la spital

o_1b8k8o2mtq551n491ir011dp1qhb8.jpg
10 Feb 2017   •   17:01

Soția lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, după ce a făcut toxiinfecție alimentară. Din cauza durerilor puternice, Noemi a ajuns pe mâna medicilor.

Soția lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, unde a avut nevoie de perfuzii. Acesta a făcut anunțul pe contul de socializare, pentru a atrage un semnal de alarmă. „Aveți mare grija ce si unde mâncați, sotia a facut o toxiinfecție alimentară şi acum trebuie să stea pe perfuzii! Nu a dormit toată noaptea, a avut niște dureri groaznice, nu stim cât mai stăm în spital, dar de astăzi suntem fff atenți! Sănătate la toată lumea!”, a scris Mihai Mitoşeru pe pagina lui de Facebook.

Mitoșeru a explicat în direct la tv, ce a pățit soția lui. „Teoretic eu acum trebuia să stau acasă să repet că începem UniPlay Show. Azi noapte, de fapt pe la ora 11 soţia a început să aibă nişte dureri foarte nasoale în jurul abdomenului. Am zis că trece, dar au ajuns să fie insuportabile, nu a putut să doarmă. Problema e că noi mâncăm pe unde apucăm, fără să ne uităm ce mâncăm, în momentul ăsta i s-au făcut foarte multe investigaţii. Nu are voie să mănânce şi să bea şi este perfuzii. Îi bagă şi calmante”, a spus Mihai Mitoşeru pentru Antena Stars.

×
Subiecte în articol: Mihai Mitoseru sotie spital urgenta
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close