Antena 3 CNN Show Tabloid Simona Sensual şi succesul ca o sarcină: "Lumea te felicită dar nu ştie de câte ori ai fost f...ă" (VIDEO)

Simona Sensual şi succesul ca o sarcină: "Lumea te felicită dar nu ştie de câte ori ai fost f...ă" (VIDEO)

Simona Sensual şi succesul ca o sarcină: "Lumea te felicită dar nu ştie de câte ori ai fost f...ă" (VIDEO)
21 Apr 2010   •   12:10

?Divele? mioritice se află din nou în război. Simona Sensual şi iubita lui Kamara, Ramona, au schimbat replici tăioase în emisiunea lui Dan Capatos, Un Show Păcătos. Simona Sensual a ţinut să-şi etaleze abilităţile lingvistice, dar şi înţelepciunea, şi i-a adresat rivalei ei câteva vorbe de duh. În limba engleză.

Ramona Nacă, fostă prezentatoare la un post muzical şi actuala iubită a lui Kamara, susţine sus şi tare că Simona nu are talent muzical şi că nu este capabilă să cânte. Deranjată de afirmaţiile Ramonei, Simona a sfătuit-o pe iubita lui Kamara să se îngrijească mai bine şi a invitat-o la ea la salon.

SIMONA SUSŢINE CĂ RAMONA ESTE NEÎNGRIJITĂ


"Când tu îţi ştergeai mucii de la nas, eu aveam prezentări de modă în mai multe evenimente. Te invit la mine la salon să îţi faci pedichiura pentru că ai pedichiura nefăcută şi e foarte urât.", i-a spus Simona Ramonei Nacă.



Conversaţia a culminat cu momentul în care Simona i-a dedicat rivalei ei un proverb în engleză.

?Success is like being pregnant. Everybody congratulates you, but nobody knows how many times you were fucked ? ("Succesul e ca şi când ai fi însărcinată. Toată lumea te felicită dar nimeni nu ştie de câte ori ai fost f...ă")

SIMONA SENSUAL ÎI ADRESEAZĂ ?VORBE DE DUH? RIVALEI


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scandal
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close