Antena 3 CNN Show Tabloid Simona Pătruleasa, la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident rutier

Simona Pătruleasa, la un pas de moarte după ce a fost implicată într-un accident rutier

o_1b4vv0mfr13bp1r461uknq83jmd8.jpg
sursa: Facebook
27 Dec 2016   •   13:01

Simona Pătruleasa a trăit momente de coșmar în urmă cu ani de zile când a fost implicată într-un grav accident rutier, în timp ce se deplasa spre locul de muncă. Chiar dacă a scăpat ca prin urechile acului, vedeta a suferit o traumă psihică, care din păcate are urmări şi în prezent.

Simona Pătruleasa își amintește cu groază, şi azi cumpăna prin care a trecut, pe vremea când lucra ca învățătoare. Înainte de a deveni prezentatoare, vedeta era nevoită să facă naveta cu autobuzul pentru a merge la serviciu, parcurgând zilnic 12 km distanță față de locuinţa sa, potrivit Libertatea.

Într-una din zile, prezentatoarea a avut ghinionul ca o acea zi obişnuită să se transforme în câteva secunde în cel mai negru coșmar al ei. Autobuzul în care se afla a lovit o altă maşină şi totul a devenit desprins din filmele de groază.

Chiar dacă Simona Pătruleasa nu s-a ales cu mari traume fizice, şocul psihic pe care l-a avut atunci i-a lăsat o urmă marcantă în mintea şi sufletul ei, care o urmăresc şi astăzi.

"A avut accident autobuzul. Ne-am ciocnit cu altă mașină, au fost și morți, răniți, cumplit a fost, deci acela a fost un moment greu al vieții mele. Și timp de 2 săptămâni nu am mai putut să mă urc în autobuz să mă duc la serviciu. Eram învățătoare atunci.

S-au spart geamurile, mi-au căzut în cap, oamenii se împingeau să iasă, ușile se blocaseră, am vrut să ies, cineva din disperare și din agonia, frica și spaima aceea m-a împins, cineva striga că o să sară în aer. M-am ținut foarte bine, cumva am prevăzut că se va întâmpla ceva, am simțit, pentru că mergea foarte tare autobuzul și a fost o smucitură puternică.

Mi s-au dislocat umerii, am rămas cu durere la umeri, la gât, dar nu grav, trauma psihică a fost mare. M-a șocat momentul. A murit un om, altuia sub privirile mele i-au tăiat picioarele. A fost ceva îngrozitor. A fost pentru prima oară în viața mea când am văzut ceva atât de brutal și de aproape de mine", a povestit Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close