Antena 3 CNN Show Tabloid Povestea primului megahit românesc: ''Bună seara, iubito''. Detaliul neștiut despre Loredana și Caramitru

Povestea primului megahit românesc: ''Bună seara, iubito''. Detaliul neștiut despre Loredana și Caramitru

o_1bd4gu04n68lnl61rnae32phe8.jpg
07 Apr 2017   •   18:36

„Bună seara, iubito” a fost lansat în 1987. În 2017 celebrăm 30 de ani de când această piesă încântă milioane de români și a reprezentat încă de la început și un succes comercial de ordinul milioanelor. După cum povestește Vasile Groza, tatăl vedetei (el însuși cunoscut autor de cărți pentru copii), în volumul „Sentimente”, „a fost cel mai mare succes românesc în muzică până la momentul acela: un milion și jumătate de discuri vândute, două ediții.”

Iată ce dezvăluie tatăl Loredanei:

„Puțină lume știe că Lori nu s‑a întâlnit deloc în studio cu Ion Caramitru pentru cântecul Bună seara, iubito. De fapt, o singură dată s‑au întâlnit pe scenă, în ’87 spre ’88, la Sala Sporturilor de la Constanța, era arhiplin — o distribuție cu cele mai mari nume: Mirabela Dauer, Angela Similea etc. Lori era cap de afiș. În timpul spectacolului, a fost un moment incredibil, când la Bună seara, iubito — era pe negativ totul — a apărut de după cortină Ion Caramitru, cu vocea lui inconfundabilă. Toată lumea a fost uluită. Atât s‑au întâlnit ei în toată povestea Bună seara, iubito!. Atunci, era un cordon de militari care înconju‑ rase Sala Sporturilor și alt cordon de polițiști la intrare. Puseseră difuzoare afară, ca să audă și cei care nu mai aveau locuri în sală. era deja isteria concertelor cu Loredana...”

Continuarea, pe unsitedemuzica.ro.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close