Antena 3 CNN Show Tabloid Nimic nu este mai UMILITOR de atât. O vedetă şi-a bătut joc de soţul ei pe Twitter: "Penisul tău este cel mai mic din lume"

Nimic nu este mai UMILITOR de atât. O vedetă şi-a bătut joc de soţul ei pe Twitter: "Penisul tău este cel mai mic din lume"

Nimic nu este mai UMILITOR de atât. O vedetă şi-a bătut joc de soţul ei pe Twitter: "Penisul tău este cel mai mic din lume"
de O.P.    |    09 Mar 2012   •   06:47

Atunci când dragostea nu mai este, încep neînţelegerile. Dacă un cuplu nu îşi mai bazează relaţia pe iubire şi respect reciproc, atunci dragostea se transformă în ură şi resentimente.

Actriţa şi scriitoarea Karrine Steffans a scris pe pagina sa de Twitter de ce vrea să se despartă de soţul ei, anunţându-l pe acesta că vrea să pună capăt mariajului.

"Nu mă completezi în niciun fel. M-am săturat să fiu eu cea care te ridică. Nu suntem egali. Meriţi pe cineva mediocru lângă tine. M-am săturat să mă prefac că mediocritatea ta e ok pentru mine. M-am săturat să mă prefac că nu eşti o povară pentru mine, că nu merit un bărbat puternic, care să mă conducă. M-am săturat să mă prefac că penisul tău nu este cel mai mic pe care l-am văzut iî viaţa mea. Pentru că este. M-am săturat să mă prefac că sexul cu tine e perfect şi să gem atunci când nu simt nimic. M-am săturat să mă gândesc la altul atunci când mă culc cu tine pentru a avea un orgasm.  M-am săturat să mă prefac că nu eşti una dintre cele trei mari greşeli din viaţa mea", a declarat femeia pe pagina ei de Twitter.






×
Subiecte în articol: Twitter relatie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close