Antena 3 CNN Show Tabloid Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un cunoscut prezentator TV

Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un cunoscut prezentator TV

o_1bpo6juvj11p81qr0a71aunqtp8.jpg
11 Sep 2017   •   13:09

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, un prezentator TV cunoscut din România face o declarație incendiară.

Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, a povestit că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol,, potrivit Click.ro.

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”. Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”.

Prezentatorul Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader.

"Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!
 

×
Subiecte în articol: Maria Constantin
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close