Antena 3 CNN Show Tabloid CNN: Imagini cu Justin Timberlake din noaptea arestării sale, când a fost prins băut la volan

CNN: Imagini cu Justin Timberlake din noaptea arestării sale, când a fost prins băut la volan

justin timberlake prins baut la volan iunie 2024
Mașina lui Justin Timberlake, înainte ca artistul să fie oprit de poliție. Sursă Foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    19 Iun 2024   •   08:52

Justin Timberlake a fost pus sub acuzare pentru o acuzație de conducere în stare de ebrietate și a fost eliberat din custodia poliției din New York, potrivit avocatului său, relatează CNN.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit poliției, cântărețul a fost observat marți dimineață, în jurul orei 12:37, "conducând vehiculul său în stare de ebrietate", în Sag Harbor, New York.

Timberlake conducea un BMW din 2025, nu ar fi oprit la un semn de stop și nu s-a menținut pe banda sa de circulație, se arată într-un comunicat al poliției din Sag Harbor.

Un ofițer a inițiat o oprire în trafic, iar Timberlake le-a spus polițiștilor că "a băut un martini și mi-am urmat prietenii acasă", potrivit înregistrărilor de la tribunal.

Ochii lui Timberlake erau "injectați și sticloși" și din respirația sa emana un "miros puternic de băutură alcoolică", se susține în documentele instanței.

Un polițist l-a descris ca fiind "incapabil să își concentreze atenția", adăugând că "vorbea mai greu, era instabil pe picioare și a avut rezultate slabe la toate testele standardizate de sobrietate pe teren".

De asemenea, Timberlake a refuzat de trei ori un test biologic.

Raportul conține detalii despre testele sale de sobrietate pe teren. El a fost arestat și reținut peste noapte pentru a fi pus sub acuzare, potrivit poliției. De asemenea, a fost citat pentru că a trecut peste semnul de oprire și pentru că nu a păstrat banda de circulație, a declarat avocatul său, Ed Burke, pentru CNN.

Timberlake a fost eliberat fără cauțiune. Următoarea sa înfățișare în instanță este programată pentru 26 iulie, a declarat pentru CNN biroul procurorului districtual din comitatul Suffolk. Se așteaptă ca această înfățișare să aibă loc în format virtual.

Sag Harbor este un sat situat în Hamptons, în estul Long Island. Timberlake a părăsit Hotelul American din zonă cu puțin timp înainte de a fi arestat, potrivit unei surse CNN.

×
Subiecte în articol: Justin Timberlake arestare băut la volan
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close