Antena 3 CNN Show Tabloid Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”

Cum a ajuns să arate actrița Amanda Bynes. Fanii sunt șocați și spun că este de nerecunoscut: „Ceva este foarte greșit la Hollywood”

actrita amanda bynes
Amanda Bynes în 2009, stânga, versus în 2024, dreapta. Sursa foto: Colaj Getty Images/ Instagram
de Mia Lungu    |    19 Aug 2024   •   18:04

Actrița de la Hollywood Amanda Bynes, cunoscută pentru rolurile din filmele pentru adolescenți de la sfârșitul anilor '90, în special pentru cel din filmul „What a girl wants” (n.r. traducere - Ce vrea o fată), a stârnit reacții puternice din partea internauților și a fanilor, cu postările ei din ultimele luni de pe rețelele sociale.

Acestea o arată pe Amanda cu bretonul tăiat, părul brunet desfăcut, un tatuaj pe față în formă de inimă și un piercing în nas.

Buzele ei umflate erau evidente, iar înfățișarea fostei actrițe a stârnit reacții din partea internauților, care și-au exprimat opinia în acest sens prin intermediul rețelei X (fostul Twitter).

Unul dintre fani s-a referit la creșterea numărului de operații estetice pe care celebritățile și le fac pentru a-și îmbunătăți trăsăturile faciale și a scris pe Twitter:

„Ceva este foarte greșit la Hollywood”.

„Cine spune că nu poți reuși la Hollywood?”, a scris un utilizator X pe Twitter, susținând că operațiile faciale au devenit importante pentru a reuși la Hollywood.

„Hollyweird distruge tot ce atinge. Prin design”, a acuzat un alt utilizator X Hollywood-ul.

„Este atât de trist ce i s-a întâmplat. Fără îndoială, încă o victimă a prădătorilor de la Hollywood”, a scris pe Twitter un utilizator de internet.

În plus, internauții au dat vina și pe părinții Amandei și pe producătorul american de televiziune Dan Schneider pentru starea fostei actrițe:

„O mulțime de copii actori nu par să iasă bine când sunt adulți.”, a scris un utilizator de internet pe Twitter.

„Acest lucru nu este wokism... ea a avut probleme grave de sănătate mintală de ani de zile. A trecut prin tocătorul de carne de la Hollywood, iar părinții ei nu au protejat-o niciodată, ci doar au profitat de pe urma ei”, a menționat un alt utilizator de internet.

„Sunt mult mai bine acum” - Amanda Bynes și-a ținut la curent fanii prin postările de pe Instagram

Un copil actor celebru la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, Bynes a apărut în The Amanda Show și în filme precum Easy A și Big Fat Liar. Amanda Bynes și-a anunțat retragerea din actorie în 2010. Conform tweet-ului ei din 2010, actrița a menționat:

„Dacă nu-mi mai place ceva, nu mai fac. Nu-mi mai place actoria, așa că am încetat să o mai fac. Știu că 24 de ani este o vârstă fragedă pentru a te retrage, dar ați auzit-o prima dată aici.”, a scris ea.

După ce s-a retras din actorie, Amanda a suferit de abuz de substanțe și alcool, iar în 2013 părinții fostei actrițe au depus o cerere de custodie asupra ei, care s-a încheiat în 2022. Pe parcursul custodiei, fosta actriță a primit tratamentul necesar și a fost, de asemenea, diagnosticată ca fiind bipolară în 2018. Totodată, ea s-ar fi internat într-un centru de sănătate mintală în 2020, potrivit The Sun.

Amanda Bynes și-a informat adesea fanii cu privire la viața ei prin intermediul Instagram. În martie 2024, fosta actriță a postat o poveste pe Instagram în care spunea:

„M-am îngrășat peste 9 kilograme în ultimele câteva luni din cauza depresiei. Mă simt mult mai bine acum și am învățat să iau măsuri opuse atunci când nu am chef să fac sport sau să mănânc curat. Acum cântăresc 73 de kilograme și vreau să mă întorc la 50 de kilograme.”

Drumul de la actriță la manichiuristă

În ciuda luptelor sale, Amanda a fost hotărâtă să își obțină licența de manichiuristă.

În 2018, fostul star de cinema a participat și a absolvit Institutul de Modă de Design și Merchandising, dar a decis să nu meargă pe acest drum.

În 2022, ea a anunțat că se îndreaptă spre școala de cosmetologie.

Din păcate, Amanda a dezvăluit că nu a trecut examenul de licență de manichiuristă.

Într-o postare diin această lună, acum ștearsă, de pe Instagramul ei inițial, ea a spus: „Din moment ce nu am trecut încă examenul pentru a-mi obține licența de manichiuristă, am început să mă întorc la școală pentru a studia teoria manichiuristă și pentru a exersa acrilicele înainte de a da din nou examenul, astfel încât să fiu pregătită atunci când voi obține un loc de muncă la un salon de manichiură”.

×
Citește mai multe din Tabloid
» Vezi toate știrile din Tabloid
Cele mai noi știri
Parteneri
x close