Antena 3 CNN Show Tabloid Botezatu, sex cu fetele de la Burlacul? Am întreţinut relaţii intime cu unele dintre ele

Botezatu, sex cu fetele de la Burlacul? Am întreţinut relaţii intime cu unele dintre ele

Botezatu, sex cu fetele de la Burlacul? Am întreţinut relaţii intime cu unele dintre ele
02 Sep 2010   •   13:27

?Am întreţinut relaţii intime cu fetele de la Burlacul!? Asta a declarat Cătălin Botezatu, care nu a dorit să ofere mai multe detalii despre acest subiect. Astăzi, va fi difuzată ultima ediţie a emisiunii ?Burlacul?, de la Antena 1, în cadrul căreia designerul va anunţa numele câştigătoarei.

"Printre cele 12 concurente care au mers mai departe după primul episod, au existat fete cu care am avut relaţii, să le spunem intime, dar nu o să dau nume pentru că nici nu este elegant şi nici nu vreau să mă laud cu asta. Dacă prestaţia a fost bună, n-au decât să spună ele", a spus Cătălin Botezatu, potrivit Cancan.

Cât despre o posibilă căsătorie cu cea care va câştiga competiţia, designerul a declarat că nu crede sub nicio formă în acte. "Lumea a înţeles că, gata, 'Burlacul' se va căsători cu câştigătoarea. Nu este chiar aşa, nu va obţine decât posibilitatea de a exista o relaţie frumoasă, iar asta depinde şi de presă, să fie o relaţie frumoasă, la vedere. Cert este că va beneficia de toate privilegiile pe care eu i le pot oferi, ca şi imagine, ca şi promovare şi, atât cât se poate, va fi în preajma mea?, a adăugat Cătălin.

Imagini din cadrul emisiunii Burlacul. Botezatul se sărută pătimaş cu una dintre concurente:

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: Catalin Botezatu relatii intime
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close