Antena 3 CNN Show Tabloid Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați. Surse: E acuzată că a vândut haine de lux de peste 2,4 milioane de lei și nu a plătit taxe

Bianca Drăgușanu a fost ridicată de mascați. Surse: E acuzată că a vândut haine de lux de peste 2,4 milioane de lei și nu a plătit taxe

descinderi mascati bianca dragusanu
Descinderile poliției la sediul firmei de haine, stânga, Bianca Drăgușanu, dreapta. Sursa foto: Poliția Română / Facebook/ Bianca Drăgușanu.
de Mia Lungu    |    18 Iul 2024   •   11:53

Polițiștii din București au pus în aplicare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, joi, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Update 12:20 Bianca Drăgușanu a plecat de la audieri. Aceasta a transmis și un punct de vedere:Am fost strict imaginea acestei societăți. Nu am avut nicio implicare în desfășurarea activității acesteia.”, susține vedeta.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, printre cei patru suspecți se află atât Bianca Drăgușanu cât și un fost polițist local. În acest moment, vedeta se află deja la sediul SICE din Sectorul 4.

În fapt, suspecții aduceau haine de lux (blănuri, paltoane, geci din piele, etc.) din Turcia și le vindeau prin intermediul firmei Biancăi Drăgușanu, sub marca proprie, fără a declara veniturile la stat. Hainele erau expuse într-un magazin, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atât în România, cât și în străinătate.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice -  Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close