Antena 3 CNN Show Tabloid Andreea Marin a făcut o obsesie pentru acest obiect vestimentar: „Fetelor, știți sentimentul!”

Andreea Marin a făcut o obsesie pentru acest obiect vestimentar: „Fetelor, știți sentimentul!”

o_1bdk2kj3j2711mf310ps1mtvhfhd.jpg
Foto: Andreea Marin/Facebook
13 Apr 2017   •   19:35

Fie vară, fie iarnă, fie că se află la TV, la evenimente mondene sau la ședințe foto, Andreea Marin nu se desparte de sandalele negre, cu barete, de care s-a îndrăgostit iremediabil, scrie click.ro.

Există zeci de fotografii în care Andreea Marin apare încălțată cu deja celebra pereche de sandale negre, cu toc înalt, pe care o poate asorta la orice ținută. Întrebată deseori despre proveniența lor, vedeta a explicat, pe Facebook.

„Pentru mine, două modele de sandale sunt esențiale, contează atenția pentru detalii, comoditatea, calapodul, culoarea ușor de asortat la cât mai multe ținute: cele pe care le vedeți în imagine sunt preferatele mele, atât pentru întâlnirile de zi, cât și pentru ocaziile speciale. Nu găsesc ușor exact ce vreau, aparenta simplitate, dar cu toate calitățile de mai sus, nu e ușor de găsit. Sunt modelele pe care le port cel mai des, până când , cum spunea bunica mea, chiar dacă am destule opțiuni la alegere. Fetelor, voi știți sentimentul: ce mi se potrivește, mi se potrivește și gata”, a spus vedeta.

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close