Antena 3 CNN Show Tabloid Alex Bodi a făcut scandal pe Aeroportul Otopeni, când i s-a spus că nu mai sunt locuri în zborul spre Mykonos

Alex Bodi a făcut scandal pe Aeroportul Otopeni, când i s-a spus că nu mai sunt locuri în zborul spre Mykonos

Alex Bodi
Alex Bodi, într-o mașină de lux. Sursa foto: Facebook/ Alex Bodi
de Mia Lungu    |    25 Iul 2024   •   23:51

Alex Bodi a făcut scandal pe Aeroportul Otopeni, joi dimineață. Afaceristul s-a enervat după ce i s-a spus că nu mai sunt locuri pentru zborul spre Mykonos, deşi cumpărase biletele de avion în avans. Poliţiştii de frontieră au intervenit pentru a calma spiritele.

După discuțiile purtate cu agenții, se pare că întreg conflictul a fost aplanat, iar Alex Bodi însoțit de iubita sa au putut urca, până la urmă, în aeronavă și au decolat către destinația de vacanță.

După ce a ajuns pe insula din Grecia, recunoscută în toată lumea ca destinație pentru cei bogați, Bodi a început să posteze pe rețelele sociale fotografii și filmulețe de la piscină și de pe plajă.

Alex Bodi este cunoscut în România ca băiat de oraș, iar în mediul online pentru postările cu lux opulent, mașini de milioane de euro, printre care și modele de Ferrari, Rolls Royce, Porsche, Lamborghini, dar și zboruri cu avioane private și elicoptere.

×
Citește mai multe din Tabloid
» Vezi toate știrile din Tabloid
Cele mai noi știri
Parteneri
x close