Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN VIDEO. Solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin parcul Cișmigiu din București

VIDEO. Solistul Coldplay, Chris Martin, a ieșit la plimbare prin parcul Cișmigiu din București

S-a oprit să își cumpere înghețată, chiar lângă șantierul în lucru din grădină

chris martin coldplay cosmigiu bucuresti
Solistul Coldplay, Chris Martin, filmat la plimbare prin parcul Cișmigiu din București
de Mia Lungu    |    12 Iun 2024   •   18:40

Solistul trupei britanice Coldplay a ieșit la plimbare, miercuri, prin grădina Cișmigiu din București, cu doar câteva ore înainte de a susține primul concert din România.

În jurul orei 17:00, acesta a fost surprins la ghereta cu înghețată, amplasată chiar lângă șantierul în lucru deschis în această perioadă în parc.

Antena 3 CNN a obținut imaginile exclusive cu îndrăgitul artist înfruntând una dintre cele mai fierbinți zile de iunie din România.

Îmbrăcat într-o ținută lejeră sport, Chris Martin, și-a scos șapca în fața vânzătorului, în semn de salut, iar apoi a așteptat ca persoana cu care se afla, cel mai probabil un membru al staff-ului său, să aleagă o înghețată din combina frigorifică.

Coldplay a ajuns în România, marți, 11 iunie. Trupa rock a fost impresionată de un bărbat care cânta pe stradă, în București

Coldplay a ajuns în România, marți după-amiază, după ce a susținut un concert în capitala Greciei, Atena. Se pare că, imediat după ce au aterizat la București, membrii trupei au luat-o la pas prin Centrul Vechi al Capitalei. Asta reiese din postările făcute de aceștia pe rețelele sociale.

Trupa britanică de rock Coldplay este pentru prima dată în țara noastră, unde va susține două concerte: astăzi și mâine, pe Arena Națională din București.

Pe conturile Coldplay de pe Instagram și Facebook a fost publicat, marți, un filmuleț, de câteva secunde, cu un bărbat care interpretează celebra melodie italiană „Caruso”, pe strada Lipscani din Centrul Vechi al Bucureștiului.

Clipul a fost marcat cu o inimioară, semn că trupa a fost impresionată de momentul artistic live.

La ce oră încep concertele Coldplay din București, pe 12 și 13 iunie. Organizatorii au transmis condițiile de acces

A început numărătoarea inversă până la întâlnirea fanilor români cu cei de la Coldplay. Cele două concerte de la București au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru niște spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Organzatorii concertelor Coldplay, de pe Arena Națională din București au transmis condițiile de acces la evenimente, atât pentru fanii români, cât și pentru cei care vin din străinătate special pentru a se bucura de muzica cunoscutei trupe rock.

"Accesul pentru publicul general se va face începând cu ora 17:00, pe la cele trei intrări amenajate din Bulevardul Basarabia, Strada Maior Ion Coravu și Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete și să facă accesul prin artera indicată, consultând indicațiile de mai jos și harta stadionului. Accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la intrarea indicată.", a transmis organizatorul Emagic.

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachetele KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE)
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, CALYPSO SEATS)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)

În deschidere va cânta artista britanică Maisie Peters și cântăreața din România, Emaa.

Emaa va urca pe scenă în jurul orei 18:30, Maisie Peters va concerta în jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va începe în jurul orei 20:30.

Posesorii de bilete VIP la categoriile ULTIMATE SPHERES EXPERIENCE, FLORIS EARLY ENTRY EXPERIENCE, KAOTICA LOUNGE EXPERIENCE, KUBIK EXPERIENCE, SUPERSOLIS EXPERIENCE și CALYPSO sunt rugați să consulte informările privind programul personalizat corespunzător pachetului deținut, primite pe adresele de email folosite la achiziționarea biletelor.

Posesorii de bilete Infinity le pot ridica de la casa de bilete din Bulevardul Basarabia, în baza confirmării primite pe email de la platforma de ticketing emitentă și a unui act de identitate valid.

Spectatorii care decid să vină devreme la stadion vor avea posibilitatea să își petreacă timpul în zona Maior Ion Coravu, care va fi disponibilă publicului în ambele zile de concert începând cu ora 12:00, până la finalul evenimentului, amenajată ca zonă de așteptare, cu toate facilitățile, baruri, food trucks, standuri de merchandise și altele. 

Accesul în zona de așteptare Maior Ion Coravu nu presupune acces în eveniment înainte de deschiderea porților.

Evenimentele, ce fac parte din Music Of The Spheres World Tour, vor avea loc pe 12 și 13 iunie la Arena Națională, unde sunt așteptați aproximativ cincizeci de mii de fani, în fiecare dintre cele două zile.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
DNSC: „Amenințare cibernetică pentru utilizatorii Android”
x close