Antena 3 CNN Show Showbiz Zmeure de Aur pentru Sharon Stone

Zmeure de Aur pentru Sharon Stone

Zmeure de Aur pentru Sharon Stone
25 Feb 2007   •   11:50

Filmul Instinct primar 2 şi protagonista sa, actriţa Sharon Stone, au câştigat sâmbătă patru premii Zmeura de Aur, parodie a Oscarului, care premiază actorii cu cele mai slabe performanţe în filmele produse anul trecut, au anunţat organizatorii celor mai puţin dorite premii de la Hollywood, citaţi de AFP. Sharon Stone, în vârstă de 48 de ani, a primit Zmeura de Aur pentru cea mai slabă prestaţie a unei actriţe în rol principal, iar filmul 'Instinct primar 2', a cărui primă parte i-a adus lui Stone în anul 1992 celebritatea şi a transformat-o într-o imagine a senzualităţii, a câştigat Zmeura de Aur pentru cel mai prost film, cea mai proastă continuare a unui film şi cel mai prost scenariu.

Departe de a avea succesul de care s-a bucurat prima parte, 'Instinct primar 2' a fost aspru evaluat de către critici şi nu a strâns decât şase milioane de dolari în box-office-ul nord-american în anul 2006. Având peste 757 de membri, 'Fundaţia zmeurelor de aur', care a decernat începând cu anul 1980 opusul premiilor Oscar, a acordat premii şi actorilor Shawn şi Marlon Wayans, mai puţin cunoscuţi în afara Statelor Unite ale Americii. Cei doi fraţi împart premiul pentru cea mai slabă prestaţie a unui actor în rol principal, pentru filmul 'Little Man', film care a primit Zmeura de Aur şi pentru cel mai nereuşit cuplu pe ecran.

Carmen Electra, actriţa care a devenit cunoscută datorită atractivităţii sale în urma filmului 'Alertă în Miami', a primit Zmeura de Aur pentru cea mai slabă prestaţie a unei actriţe în rol secundar, iar premiul primit de Robin Williams pentru filmul 'RW' a inaugurat o nouă categorie, destinată vedetelor de care publicul s-a plictisit, cea a celui mai slab divertisment pentru familie.

Rompres

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close