Antena 3 CNN Show Showbiz Vladimir Putin a elogiat muzica rap şi arta urbană într-o emisiune televizată

Vladimir Putin a elogiat muzica rap şi arta urbană într-o emisiune televizată

Vladimir Putin a elogiat muzica rap şi arta urbană într-o emisiune televizată
14 Noi 2009   •   14:48

Premierul rus Vladimir Putin a cucerit respectul rapperilor ruşi după ce le-a lăudat muzica, dar şi alte forme de artă urbană, cum ar fi graffiti. Putin a fost invitat să înmâneze premiile unui concurs televizat de rap şi breakdance, iar participanţii l-au primit la fel ca admiratorii săi cei mai înfocaţi.

Premierul Vladimir Putin a fost invitatul-surpriză al finalei concursului, organizat de un post de televiziune din Rusia. Concursul a beneficiat, de la început, de sprijinul guvernului deoarece tema sa nu avea nimic rebel sau provocator, ci dimpotrivă: era vorba de promovarea unui stil de viaţă sănătos şi, în primul rând, fără droguri.

?Vreau să le mulţumesc încă o dată tututor celor care au participat la acest concurs şi tuturor celor care au urmat acest îndemn, de a rămâne mereu "curaţi". Vă urez succes! Mulţumesc foarte mult?, a spus premierul rus, în cadrul emisiunii.

Putin a calificat graffiti drept o "formă de artă veritabilă", a apreciat că muzica rap are "un conţinut social" şi a fost de părere că stilul breakdance "nu este compatibil cu paharul sau cu drogurile". Discursul a fost foarte apreciat de spectatori.

Câştigătorul concursului de rap a declarat chiar că ar fi încântat să înregistreze un cântec împreună cu Putin, pe care l-a declarat "un om legendar" şi "idolul" său. Iar gazda emisiunii a elogiat, la rândul său, modestia premierului.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a respins orice legătură între prezenţa acestuia la concursul hip-hop şi uşoara scădere a sa în sondaje. Oricum, Putin rămâne, de departe, cel mai popular om politic din Rusia.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin
Cele mai noi știri
Parteneri
x close