Antena 3 CNN Show Showbiz Un star pop este de nerecunoscut din cauza unui nou trend pentru sprâncene. Fanii sunt încurcați și spun că nu este ea

Un star pop este de nerecunoscut din cauza unui nou trend pentru sprâncene. Fanii sunt încurcați și spun că nu este ea

o femeie bruneta î?i face selfie
Lady Gaga, de 38 de ani, și-a dezvăluit transformarea pe Instagram FOTO: Lady Gaga/ Instagram
de D.C.    |    29 Aug 2024   •   16:57

Una dintre cele mai mari vedete ale momentului și-a uimit fanii cu noul ei look, fiind de nerecunoscut datorită unui nou trend pentru sprâncene. Mai mult, diva și-a schimbat și culoarea părului, iar cei care o urmăresc pe rețelele sociale spun că e o farsă și că nu are cum să fie ea în ultima fotografie postată.

Lady Gaga, de 38 de ani, și-a dezvăluit transformarea pe Instagram. Acum are părul castaniu închis și sprâncenele decolorate, o abatere de la look-ul ei obișnuit cu păr platinat și sprâncene închise la culoare.

Aparent, vedeta s-a aranjat astfel pentru vacanță, pentru că în fotografia postată are în spate o vedere pitorească cu marea.

Lady Gaga și-a încurcat și mai mult cei 56 de milioane de urmăritori de pe Instagram pentru că alături de selfie a pus doar un emoji cu un trandafir roșu.

Fotografia a adunat aproape un milion de aprecieri într-o zi, iar mulți fani se îndoiesc că aceasta o înfățișează pe Gaga. Unii chiar sunt aproape convinși că în imagine este o altă vedetă: „M-am gândit că este Julia Fox, lol”, a comentat un fan.

În ciuda confuziei și șocului, mulți fani au apreciat noul aspect al divei: „Părul negru cu sprâncenele decolorate arată impecabil”.

Schimbarea de look a lui Gaga vine pe fondul speculațiilor că vedeta este logodită cu iubitul ei  Michael Polansky. Cântăreața a dezvăluit vestea aparent din greșeală, prezentându-l pe Polansky prim-ministrului francez Gabriel Attal drept „logodnicul meu”, la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Într-un videoclip postat de prim-ministrul Attal pe 28 iulie, Gaga poate fi auzită prezentându-și iubitul drept „logodnicul meu”.

Zvonuri despre logodna celor doi au apărut în aprilie, după ce Gaga a fost văzută purtând un inel mare cu diamante.

×
Subiecte în articol: Lady Gaga Instagram fotografii selfie
Citește mai multe din Showbiz
» Vezi toate știrile din Showbiz
Cele mai noi știri
Parteneri
x close