Antena 3 CNN Show Showbiz Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio

Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio

Un român, supranumit "curcubeul uman", face senzaţie la Carnavalul de la Rio
Foto: Agerpres
24 Feb 2012   •   07:54

Un român, şi nu e vorba despre Radu Mazăre, a făcut senzaţie pe Sambadrom. Ioan Veniamin Oprea a făcut parte din echipa care a câştigat Carnavalul de la Rio. Îmbrăcat într-un costum multicolor, românul a atras toate privirile cu numărul său inedit.

Românul, îmbrăcat în costumul său care l-a făcut cunoscut în întreaga lume, a fost una dintre cele mai îndrăgite apariţii de la Carnavalul de la Rio. El a fost invitat pe carul alegoric al şcolii de samba Unidos da Tijuca, după ce unul dintre coregrafi l-a văzut într-un videoclip pe Youtube.

Reprezentaţia lui Veniamin cu siguranţă a fost un avantaj pentru şcoala de samba, care a fost desemnată cea mai bună şcoală de dans din cadrul paradei de la Rio. Ineditul talent al românului a atras şi atenţia unui post de televiziune brazilian.

Românul a profitat de ocazie pentru a-i arăta prezentatoarei cum este să fii curcubeul uman.

Veniamin, originar din România, locuieşte de mai mulţi ani în Orlando, Florida. El a fost invitat la emisiuni şi spectacole din întreaga lume pentru a-şi demonstra ineditul talent. Iar reprezentaţia sa este întotdeauna întâmpinată cu laude de către cei prezenţi.



×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close